dinsdag 15 juli 2014

Het belang van goede make up kwasten!

Het belang van goede make up kwasten!


Om een mooie make up aan te brengen is goed "gereedschap" erg belangrijk. Goede penselen en kwasten zorgen ervoor dat jij je make up vlekkeloos kan aanbrengen en je bijvoorbeeld je oogschaduw mooi kan blenden (vervagen). Goede kwasten zijn best wel een investering maar, wanneer je ze goed verzorgd kun je er tientallen jaren mee verder en dan wordt duur duurzaam.Welke borstels schaf je best aan? Synthetische of borstels met echt haar?

Borstels met echt haar zijn vaak op basis van geitenhaar, eekhoornhaar, ponyhaar,... Dit haar is hier erg geschikt voor. Maar het is niet zo dat kwasten van natuurlijk haar per definitie beter zijn. Je kan deze kwasten namelijk enkel voor poeder substanties gebruiken en niet voor vloeibare substanties. Voor een foundation gebruik je dus altijd een kwast met synthetische haren. Synthetische haren nemen geen product op en zijn dus super voor het aanbrengen van allerhande make up texturen.

Een borstel met synthetische haren is dus de betere keuze. Sommige mensen zijn namelijk allergisch voor dierenharen. Bovendien veroorzaken synthetische borstels geen dierenleed. Synthetische haren houden inderdaad iets minder goed een poedermake up vast, daar leer je in de praktijk echter snel genoeg mee werken. Aangezien de make up van DR. BAUMANN bionome make up is, trekken we deze lijn ook verder in onze make up kwasten. Geen dierlijke ingrediƫnten dus ook geen dierenharen in de borstels. Neem alvast even een kijkje in het assortiment.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten